برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای تمدید قرارداد کنعانی زادگان با پرسپولیس رسمی؛ آقاسی و رزاقی‌نیا راهی استقلال شدند پرسپولیس به دنبال قایدی، مغانلو و حسین‌نژاد! والیبال ایران در آستانه نسلی تازه | امید‌ها به پیاتزای ایتالیایی
سرخط خبرها

کاظمی: یک ماه تمرکزمان روی بازی با مهرام بود|شیمیدر مدعی قهرمانی است

  • کد خبر: ۶۰۴۰۲
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
کاظمی: یک ماه تمرکزمان روی بازی با مهرام بود|شیمیدر مدعی قهرمانی است
تیم بسکتبال شیمیدر با نتیجه ۸۹ بر ۸۷ از سد تیم مدعی مهرام گذشت.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، ارسلان کاظمی بازیکن ملی پوش تیم بسکتبال شیمیدر در یدار برابر مهرام توانست با ۱۴ امتیاز، ۸ ریباند و ۲ پاس منجر به گل بدرخشد. او درباره پیروزی بر مهرام گفت: بازی با مهرام درست است که در جدول رده بندی تاثیر نداشت، اما برای ما خیلی مهم بود، چون در بازی قبل نتوانسته بودیم شایستگی‌های خودمان را نشان دهیم برای همین حدود یک ماه تمرکزمان روی این بازی بود. خوشحالم که توانستیم این بازی را با برد پشت سر گذاشتیم.
او درباره پرتاب‌های پنالتی که در دقایق آخر گل نکرد نیز گفت: متاسفانه این بازی نباید به ثانیه‌های آخر می‌کشید و انقدر حساس می‌شد باید قبل از این‌ها تمامش می‌کردیم، اما به هر حال اتفاق است. به نظر من بازیکنان باید حافظه کوتاه داشته باشند مثلا اگر این در ذهن من می‌مانند ممکن بود در دفاع هم سوتی بدهم و نتوانم خوب بازی کنم. به هر حال از این اتفاق‌ها زیاد در بازی می‌افتد و من باید خیلی تمرین کنم تا دیگر از این اشتباهات نکنم.
ارسلان درباره دیدار با شهرداری گرگان هم گفت: تمرکز ما بازی به بازی است و اگر به نیمه نهایی صعود کنیم به شهرداری گرگان می‌خوریم. این تیم هم بسیار خوب است و بازیکنان توانمند ملی و خارجی دارد. ما با این برد نشان دادیم یکی از مدعیان قهرمانی هستیم. امیدوارم اول بتوانم بازی‌های این مرحله را ببریم و بعد با تدابیر کادر فنی یک بازی خوب هم مقابل شهرداری گرگان انجام دهیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->